uasamet Kilopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 259 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #11 CJGOLD dedi: aga acer aspire 7 a715 75G için dedin dimi bu yorumu eğer öyleyse oyunlarda max kaç gördün sıcaklığı aga oyunlarda max sıcaklık kaç oluyor eğer bu yorumu acer aspire 7 A715 75G için dediysen Genişletmek için tıkla... Şu aralar 85 dereceleri gördüyor, havaların etkisi olduğunu düşünüyorum.
CJGOLD dedi: aga acer aspire 7 a715 75G için dedin dimi bu yorumu eğer öyleyse oyunlarda max kaç gördün sıcaklığı aga oyunlarda max sıcaklık kaç oluyor eğer bu yorumu acer aspire 7 A715 75G için dediysen Genişletmek için tıkla... Şu aralar 85 dereceleri gördüyor, havaların etkisi olduğunu düşünüyorum.
B Bkstyles Femtopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #12 uasamet dedi: Ürünü aldım ve gayet memnunum, işlemci sıcaklığı tarayıcıda gezerken bile 38-39 derecede. Malzeme kalitesi de çok iyi. Bu malzeme ve özelliklere göre alınabilecek en iyi laptop. Sade tasarımı da cabası. Genişletmek için tıkla... Batarya gücü nasıl yardımcı olur musunuz?
uasamet dedi: Ürünü aldım ve gayet memnunum, işlemci sıcaklığı tarayıcıda gezerken bile 38-39 derecede. Malzeme kalitesi de çok iyi. Bu malzeme ve özelliklere göre alınabilecek en iyi laptop. Sade tasarımı da cabası. Genişletmek için tıkla... Batarya gücü nasıl yardımcı olur musunuz?