Yalnızca oyun amaçlı almayacağım. Yazılım için ve grafik tasarımları içinde NVIDIA 1650 uygun gördüm. i5 10300H iyi midir? Bana yetersiz gibi geldi ama. Bu fiyata bulduğum en iyi Laptop bu.
Yalnızca oyun amaçlı almayacağım. Yazılım için ve grafik tasarımları içinde NVIDIA 1650 uygun gördüm. i5 10300H iyi midir? Bana yetersiz gibi geldi ama. Bu fiyata bulduğum en iyi laptop bu.
Tamam unutmazsam atarım. Ama unuturum. Sen en iyisi 1 hafta sonra falan bana etiket at veya mesajımı cevapla. Laptop ile ilgili merak ettiğin soruları cevaplaya bilirim.
Tamam unutmazsam atarım. Ama unuturum. Sen en iyisi 1 hafta sonra falan bana etiket at veya mesajımı cevapla. Laptop ile ilgili merak ettiğin soruları cevaplayabilirim.
Dostum bu ürünü almayı düşünüyorum, nacizane fikirlerini paylaşırsan sevinirim. Kullanım amacım seninki ile çok benzer. (Salt oyun amaçlı değil, genel kullanım, kod, web.)
Dostum bu ürünü almayı düşünüyorum, nacizane fikirlerini paylaşırsan sevinirim. Kullanım amacım seninki ile çok benzer. (Salt oyun amaçlı değil, genel kullanım, kod, web.)