Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 30 Haziran 2022 #11 Oralarda Aspire'dan daha ıyısı yoktur muhtemelen illa şartsa aspire alın.
R rana1 Yoctopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #12 Artoria Pendragon dedi: Oralarda Aspire'dan daha ıyısı yoktur muhtemelen illa şartsa aspire alın. Genişletmek için tıkla... evet daha güzel bir şey bulamadım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için<3
Artoria Pendragon dedi: Oralarda Aspire'dan daha ıyısı yoktur muhtemelen illa şartsa aspire alın. Genişletmek için tıkla... evet daha güzel bir şey bulamadım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için<3
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #13 Aspire fazla iyi değil. Alınmasını önermem. Belki Lenovo IdeaPad vardır. Gittiğinizde bakmanızı öneririm.
Aspire fazla iyi değil. Alınmasını önermem. Belki Lenovo IdeaPad vardır. Gittiğinizde bakmanızı öneririm.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #14 rana1 dedi: MediaMarkt'ya da vatandan almam gerekiyor. Orada bu yok maalesef. Maalesef internetten alabilseydim onu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... İnternetten alsan bu bütçede RTX ekran kartlı bir laptop alabilirdin.
rana1 dedi: MediaMarkt'ya da vatandan almam gerekiyor. Orada bu yok maalesef. Maalesef internetten alabilseydim onu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... İnternetten alsan bu bütçede RTX ekran kartlı bir laptop alabilirdin.