Acer Aspire laptopa hangi şarj aletini almalıyım?

Makaleler
1

Dosya Ekleri

• Snapchat-203833181.jpg
    Snapchat-203833181.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 39
Onlar bulur, ayrıca laptop üzerindeki soket de yamulmuş olabilir, baktırmanız en iyisi.
Sizce bir sorun var mı? (Şu an ameliyatlı olduğum için yürüyemiyorum dolayısıyla bilgisayarcıya kendim soramıyorum)

Dosya Ekleri

• Snapchat-1227418852.jpg
    Snapchat-1227418852.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Snapchat-1422580563.jpg
    Snapchat-1422580563.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 37
Geçmiş olsun. Sokette gözle görülür bir yamukluk yok, içi nasıldır bilemiyorum.

Yan sanayi bir adaptör alıp idareten kullanabilirsiniz ama sonrasında orijinalini yaptırmanız daha sağlıklı olur.

Adaptörün Voltaj ve amper değerleri üzerinde yazar, o değerlere göre sipariş verebilirsiniz.

Geçmiş olsun. Sokette gözle görülür bir yamukluk yok, içi nasıldır bilemiyorum.

Yan sanayi bir adaptör alıp idareten kullanabilirsiniz ama sonrasında orijinalini yaptırmanız daha sağlıklı olur.

Adaptörün Voltaj ve amper değerleri üzerinde yazar, o değerlere göre sipariş verebilirsiniz.
Adaptörden ziyade sadece kablo alsam olur diye düşünüyorum? Sonuçta kablo çıkabiliyor, bu sayede adaptör de gitmemiş olur

Adaptörden ziyade sadece kablo alsam olur diye düşünüyorum? Sonuçta kablo çıkabiliyor, bu sayede adaptör de gitmemiş olur
Ve teşekkür ederim

Normalde adaptörlerin sadece fişe takılan AC kablosu sökülebiliyor, sizinkinde diğer taraf da çıkıyorsa neden olmasın.
Çıkmıyormuş yeni kablo aldım ancak hareket edince vs direkt şarj kesiliyor. Fotoğraflarda sıkıntı olmasa da sanırım içten bir sorun oldu. Durduk yere garantiyle uğraş dur şimdi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı