Acer Aspire Lite AL14-31P-C452 depolama yükseltilebilir mi?

811150

Centipat
Makaleler
1
Her yerde baktım ama bulamadım. M.2 SSD mevcut 256 GB ama bana yetmiyor. En fazla kaç GB destekliyor? 1 veya 2 TB destekliyorsa 2TB almak istiyorum. Garantisi devam ediyor ancak servise göndermeden kendim yükselteceğim.

Uyumlu SSD'ler kısmında 4 TB'a kadar SSD öneriyor, bir sıkıntı olmaz 2 TB alacaksanız. Kullandığınız programlara göre alım yaparsanız daha iyi olur arada bayağı fiyat farkı var çünkü, tabii ki karar size kalmış istediğinizi alabilirsiniz.

Uyumlu SSD'ler kısmında 4 TB'a kadar SSD öneriyor, bir sıkıntı olmaz 2 TB alacaksanız. Kullandığınız programlara göre alım yaparsanız daha iyi olur arada bayağı fiyat farkı var çünkü, tabii ki karar size kalmış istediğinizi alabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Maximum 16 GB RAM diyor ama benim RAM'ler gömülü hocam acaba attığınız sitenin güvenilirliği nedir acaba?

Teşekkür ederim. Maximum 16 GB RAM diyor ama benim RAM'ler gömülü hocam acaba attığınız sitenin güvenilirliği nedir acaba?

Yani en azından ben öyle biliyorum diyeyim açıp bakmadım sonuçta. İncelemelerin hepsinde gömülü geliyor deniyordu.

Bakılabilir

Yani RAM yükseltmeside mümkün mü acaba? Alırken tek üzüldüğüm nokta RAM yükseltmesi yapamayacak olmam diye düşünüyordum. Eğer RAM yükseltilebiliyorsa RAM yükseltmesini de yaparım.

Yetkili servisi arayıp sormanız lazım modelden modele çok değişiyor, ama 8 GB şekilde kullanıyorsanız muhtemelen gömülü değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı