Acer Aspire M.2 SSD nasıl takılır?

unalka07

Centipat
SSD'm geldi M.2 yuvası var fakat takmayı bilmiyorum formatı falan var imiş sanırsam birisi yardımcı olabilir mi?
Laptop model: Acer Aspire'e 15 E5-575G-58QX

Bu video işinize yarar umarım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk önce M.2 yuvasındaki vidayı çıkarın.
SSD zaten tek bir yönde yerleştirilir. Etiketinin olduğu yönde yerleştirin.
İyice oturduğundan emin olduktan sonra vidayı aşırı sıkı olmayacak şekilde sıkın ve SSDyi oturtun.
Vida gevşek de olmasın yani. Tatlı sıkı. (Zorlanmaya başladığı yerde bırakın.)

Sonra BIOS menüsüne girin, SSD tanındı mı diye.
Eğer görünüyorsa bir sıkıntı yoktur.

Daha sonra elinizde bir Windows flaşı varsa SSD diskinize UEFI kurulum yapın.

Windows'u SSD diske kendiniz kuracaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diskin içi zaten boş olacak neyi formatlayacaksınız ? Geldiği zaman freedos bilgisayara Windows kurar gibi sistem kuracaksınız.
Windows kurmasını bilmiyorsanız, yukarıda @KojiroHyuga04 'nun verdiği videoları izleyip Windows flash disk hazırlayın.

Dostum KC 2000 aldım ve kutusunda vida yok. Laptop'da sadece HDD var M.2 yuvasının içerisinde mi vida olacak?
Diskin içi zaten boş olacak neyi formatlayacaksınız ? Geldiği zaman freedos bilgisayara Windows kurar gibi sistem kuracaksınız.
Ağır cahilim bir arkadaş söylemişti
Diskin içi zaten boş olacak neyi formatlayacaksınız? Geldiği zaman FreeDOS bilgisayara Windows kurar gibi sistem kuracaksınız.

HDD'yi çıkarmayacağım içerisinde Windows olacak da

SSD'm geldi M.2 yuvası var fakat takmayı bilmiyorum formatı falan var imiş sanırsam birisi yardımcı olabilir mi?
Laptop model: Acer Aspire'e 15 E5-575G-58QX

Hocam garantisi daha devam ediyorsa bence sökmeyin derim. Garanti iptal oluyor direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…