Acer Aspire One AOD270 - Bluetooth Sorunu

disconnect

Hectopat
Başlıkta belirtilen modelde bir netbook'um var ve bluetoothu görmüyor. Acer'ın resmi sitesinden Atheros ve Broadcom olmak üzere iki tane driver vardı, ikisinide denedim olmadı. Hatta Broadcom'u kurduğumda bluetooth donanımı yok dedi ama laptop'un altındaki etikette var olarak gözüküyor. FN tuş kombinasyonlarında da bluetooth tuşu yok. Neredeyse her yolu denedim ama bir sonuca ulaşamadım, garantiye göndermek istemiyorum şu sıralar sadece bu pc var elimde ve oldukça lazım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

l44n.png

Rar'ın içerisinden GBU321_421_521_Win8.1_v12.0.0.8030 klasörünü masaüstüne çıkarın.

Aygıt yöneticisinden Acer Module Bluetooth aygıtına gelin. Sağ tıklayıp "Sürücü yazılımını güncelleştir"i seçin. "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" kısmını seçin. Gözattan masaüstündeki GBU321_421... klasörünü seçin. İleri diyerek driverınızı yükleyin. Yine sorun verirse ekran görüntüsü alıp belirtin.

Hocam, sizin dediğinizi uyguladım fakat aygıtları görmüyor. Acaba driver farklı olduğu için mi olabilir. Daha sonrasında kaldırıp tekrar sizin dediğiniz yöntem ile Acer'ın resmi driverlarını deneyeyim dedim bu seferde yükleme sayfası gelmiyor.

Rar'ın içerisinden GBU321_421_521_Win8.1_v12.0.0.8030 klasörünü masaüstüne çıkarın.

Aygıt yöneticisinden Acer Module Bluetooth aygıtına gelin. Sağ tıklayıp "Sürücü yazılımını güncelleştir"i seçin. "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" kısmını seçin. Gözattan masaüstündeki GBU321_421... klasörünü seçin. İleri diyerek driverınızı yükleyin. Yine sorun verirse ekran görüntüsü alıp belirtin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı