Acer aspire s3 tonymacx86

Berkcan Karaca

Hectopat
Arkadaşlar İatkos ML3U denedim ama şöyle bir hata aldım

(3 defa kurulum yaptım ama hepsinde başarısız oldum. Bütün seçenekleri denedim.)

Acer Aspire S3/S5 Ultrabook Master Thread Şu sitede ki arkadaşlar grup kurmuş ve çoğu benim laptop'a sorunsuz kurmuş farklı bir yöntemle yapmış ama benim ingilizcem yeterli olmadığı için nasıl yaptıklarını anlayamadım. Sizden özellikle Recep abiden ricam bana kurulumda yardım etmesi ama mac yüklü bir laptop'ı nasıl bulucam bilemiyorum

Arkadaşlar bu arada ultrabook'un tam modeli Acer aspire s3 391( Core i3 3217U, 500GB HDD+20GB SSD Cache, HD4000)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mountain Lion On Acer Aspire S3 - YouTube Onur Güzel'e sorabilirsin nasıl yüklemiş.. Yardımcı olabilir. Bir de şöyle bir durum var bazen İatkos'un kurulmadığı makinelere, Niresh sorunsuz kurulabiliyor yada Retail kurulum yapacaksın Unibeast+Mountain Lion.DMG ile birlikte..

Son düzenleyen: Moderatör:

Retail kurulum için illa mac mi gerek Arkadaşa yazdım ama cevap gelir mi bilmiyorum. 9 Ay önce yüklemiş videoyu.

Bende bir zamanlar öyle hazır lop diye kurayım istiyordum 20 defa restart attı makine, ilk kurma deneyimim... 7-8 DVD yaktım, iatkos-hazard-ideneb ne varsa denedim. 2 ay boyunca forum gezdim 30-40 tane youtubede hackintosh videosu seyrettim... Tam umudumu kesmek üzereyken bir tane youtube videosuyla kurulum yaptım... Ekran kartını gösteremedim, wifiyi gösterebildim kext sayesinde... Yani anlatmak istediğim araştırmaya devam edeceksin... Sadece bu foruma bağlı kalma, internette sürekli gezineceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…