Acer Aspire V17 Nitro "videofailure.tdr(igdkmd64.sys)" Hatası

ensarullah

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, abiler.

Başlıkta belirttiğim acer laptopu yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Far Cry 4 - Crysis 3 - GTA V - Mad Max gibi oyunları akıcı bir şekilde 30 üstü fpsde yüksek ayarlarda oynuyorum. Bilgisayarın neredeyse her şeyinden memnunum fakat bir sorun var.

Ne zaman minecraft oynasam fps de ciddi bir düşüş yaşıyorum. Bu bilgisayarda 200-300 fps almam gerekirken 30 fps anca alıyorum ve pcyi çok zorluyor. Bir müddet oynadıktan sonra ise ya VIDEO_TDR_FAILURE(igdkmd.sys) mavi ekran hatası veriyor ya da "java nın grafik sürücüsüne ulaşımı engellendi" gibi bi hata alıyorum ve oyun kapanıyor. Sadece minecraft değil düşük grafikli bikaç oyunda bu problemi yaşıyorum.

Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@DExT kardeşim, javanın en güncel sürümü mevcut. Oyunu hem intel hem de nvidia sürücüsüyle çalıştırdım. Ancak değişen pek fazla şey yok. Bu arada tüm driverlar güncel ve windows 10 kullanıyorum

Aynı laptopun bir alt modelini kullanıyorum. Bende de bu sorun oluyor bazen, saatlerce BF4 oynadım hiç tık etmedi ama eski oyunlarda mavi ekran FPS düşmesi gibi sorunlar bende de oluyor. Sanırım bazı eski optimize edilmemiş oyunlardan dolayı oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı