Acer Aspire v3-571g Ekran Kartı Değişimi, SSD ve Windows 8

synan38

Hectopat
Acer Aspire v3-571g dizüstü bilgisayarım var. 7 ay felan oldu alalı. 12 gb ram ve 4 gb nvidia gt730m ekran kartı var üzerinde İşlemcim i-5 3230m. Merak ettigim şey ise ben bu laptopa ekran kartı degişimi yapabilir miyim ? Alında bir de SSD takmak istiyorum cd-rom sürücüsünün yerine. Ekran kartı için bilgi verirseniz sevinirim. SSD olayı için birkaç video izledim ama sanırım bir teknik serviste yaptırmak daha iyisi. Ekran kartı olarak ne takabilirim ? Bir de Win 8 yerine Win 7 tavsiye eder misiniz bu makina için ? Teşekkürler simdiden.

O modelde ekran kartı değişimi yapılmıyor diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler. SSD takabilirsiniz optik sürücü yerine. Yapamam diyorsanız teknik serviste de yaptırabilirsiniz. Windows 7 devri kapandı hocam artık. Windows 8.1'e geçersin yakında geriye dönme sen :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı