Acer Aspire V3-571G Ekran Kartı Değişimi

Ege Günalp

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar youtube'dan da sizi takip ediyorum. Videolarınız çok güzel böyle devam etmenizi isterim gayet iyisiniz ancak benim uzun bir sorum olucak. Ben Acer Aspire V3-571G kullanıyorum. Ekran kartım GT 730m ve bilgisayarı aldıktan 2 sene sonrada 500 GB HDD'yi 230 GB SSD ile değiştirdim. (Sadece bilgilendirme.) Benim şuanda belli bir bütçem yok ama 3500-3600 TL üstüne çıkmamam gerekiyor. Ortalama ben bu bilgisayarda ekran kartı değiştirebiliyor muyum? Değiştirirsem i73630qm ile beraber bir sıkıntı olur mu? Soğutma konusunda bir problem yaşar mıyım? Yeni oyunları (Battlefield 1, Six Siege,) gibi oyunları kasma tereddütü olmadan oynayabilir miyim? Özellikle Arma 3 oynamak için bir PC'de olsa güzel olabilir kısaca sizden tek istediğim şu anda monitörüm kasam ve klavyem olmadan ne kadar bir bütçeye böyle bir bilgisayar toplayabilirim? Lütfen söylerseniz ve açıklarsanız sevinirim ekran kartı ve işlemci dışında pek bir şeyden anlamıyorum. Eğer böyle bir konu hakkında bir videonuz varsa verebilirseniz çok makbule geçer teşekür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı