Acer Aspire V3-772g i5 SSD desteği var mı?

Bütçe
450

bekdil

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, Acer V3-772G-5420121Tmamm i5 işlemci laptop var SSD alacağım ama Acer'ın kendi destek bölümüyle konuştum SSD uyumu yok dedi, uyumu olmama gibi bir durumu var mı acaba? SSD ve RAM yükseltip Solid gibi çizim programlarında kullanım sağlayacaktım. Aranızda daha önce bu seri bilgisayara SSD takan olduysa bana marka ve model söyleyebilir mi ona göre alım sağlayım.

SATA SSD destekler. M.2. SSD takamazsınız.
Bütçe arttırma imkanın varsa bunu öneririm:

480 GB değil de 250 GB almayı düşündüm ramleride yükseltip Solid ve nx gibi 3D çizim ve analiz progmaları rahatlıkla kullanmak için amacım SSD de sadece programlar yüklü olacak hard diskte de çizimler diye düşündüm ama kullanılmaz mı öyle acaba.
SATA SSD destekler. M.2. SSD takamazsınız.
Bütçe arttırma imkanın varsa bunu öneririm:

480 GB değil de 250 GB almayı düşündüm ramleride yükseltip Solid ve nx gibi 3D çizim ve analiz progmaları rahatlıkla kullanmak için amacım SSD de sadece programlar yüklü olacak hard diskte de çizimler diye düşündüm ama kullanılmaz mı öyle acaba. Bir de kusura bakmayın ben pek anlamıyorum herhangi bir Vatan gibi veya internetten ne diye araştırsam çıkar genel adı nedir acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı