Acer Aspire V3 772G Nasıldır?

CeSensetive

Megapat
Daha fazla  
Selamlar! Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi Acer Aspire 772G modelini almayı düşünüyorum. Fakat bazı kaynaklarda 750M olarak Vatan Computer'de ise GTX760M olarak geçiyor hangisi doğru olduğunu öğrenmek istiyorum. Vatan Computer Bornova bayisinden alacağım ısınma ses çıkarma gibi sorunları var mı diye sizden bilgi almak istiyorum. 32 GB RAM cidden çok güzel bir oran GTX760M'de gayet güzel bir kart siz ne düşünüyorsunuz? Alayım mı? Elden almak istiyorum zaten Vatan Computer internetten alma izni vermemiş doların düşmesiyle beraber hemen almak istiyorum. Saygılar sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden alırken kutusunun üzerine bakarsın GTX 760m yazıyorsa alırsın ama 3500 TL fiyat çok yüksek bu bilgisayar için. Asla değmeyeceğini düşünüyorum. Gtx 950m'li MSI alabilirsin o paraya.

Bir süredir 900 serisi ürünler satılıyor.
Öncesinde 800 serisi ekran kartları vardı.
3500'e 760 mı?
32 GB RAM sana oyun oynayacaksan bir şey kazandırmaz. Oyunu ekran kartı yüklenir, işlemci destekler, RAM 8 olsa da olur.
Computer Games on Laptop Graphics Cards

Bu arada 2300lere 12 GB Asus X550JK ve JX satılılıyor, sırasıyla 850m ve 950m ekran kartları mevcut.

Ben 850m' li modeli kullanıyorum memnunum. Sorun varsa yardımcı olurum. 850m' li modeli almanı öneririm ben Bimeks' den 2360tl' ye aldım. Ayrıca yaklaşık 4 saat BF4 MP oynadıktan sonra(ultra ayarlarda 1600*900' de ) aldığım sıcaklıklar söyle CPU maksimum 78, GPU ise maksimum 68 derece AİDA64 ile yaptığım stres test sonucu GPU:68 ,CPU:82 derece test 27dakika sürdü. Ayrıca M2 portu, 4 adet RAM yuvası, 2 adet HDD yuvası gibi özelliklerle bu fiyata alınabilecek en iyi laptoplardan biri diyebilirim.

Herkesin yorumları için teşşekür ederim. Zaten bende düşerse alırım demiştim. X550JX'in çözünürlüğü bana düşük geldi oyüzden buna yöneldim. GTX760M kötü bir kart değil GTX760M Vs GTX950M yazarsan çok bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…