Gaznesiz Zeptopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Selamlar, laptopum olan Acer Aspire VN7-571G'ye Mac kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. BIOS'ta olan her şeyi yaptım, çözümü olan var mıdır? Yoksa macOS 12.0 kuracağım hazırlanınca. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Selamlar, laptopum olan Acer Aspire VN7-571G'ye Mac kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. BIOS'ta olan her şeyi yaptım, çözümü olan var mıdır? Yoksa macOS 12.0 kuracağım hazırlanınca.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Sistem bilgilerin nedir? Şu anda mobilde olduğum için model koduna göre bulmam zor olacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Gaznesiz Zeptopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: Sistem bilgilerin nedir? Şu anda mobilde olduğum için model koduna göre bulmam zor olacaktır. Genişletmek için tıkla... Link olarak vereyim bütün bilgileri var burada yanlış değilsem.: Datasheet PN: NX.MUWEY.001 Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Sistem bilgilerin nedir? Şu anda mobilde olduğum için model koduna göre bulmam zor olacaktır. Genişletmek için tıkla... Link olarak vereyim bütün bilgileri var burada yanlış değilsem.: Datasheet PN: NX.MUWEY.001
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 Bir görsel paylaşır mısın? Yani hata görseli. Gaznesiz dedi: Yoksa macOS 12.0 kuracağım hazırlanınca. Genişletmek için tıkla... Yarına hazır. Artı 0 Eksi
Bir görsel paylaşır mısın? Yani hata görseli. Gaznesiz dedi: Yoksa macOS 12.0 kuracağım hazırlanınca. Genişletmek için tıkla... Yarına hazır.