Acer Aspire'e 15 E5-571G-34R0 touchpad çalışmıyor

Acer Aspire'e 15 E5-571G-34R0 modelindeki dizüstü bilgisayarımın touchpadı çalışmıyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda sürücüsünün yüklü olmadığını gördüm ve yüklemeye çalıştım ancak bu laptop için32Bit driver bulamadım. Başka çözümünüz var mı veya 32 Bit driver bulabileceğim bir site biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Benim de laptopum vardı onda da touchpad bir anda çalışmamaya başladı bende Win 10 var ayarlardan düzeltmiştim.

Yanlış anlamadıysam bu PC herhalde artık üretilmiyor. Benim de eski PC driver kurmak istiyorum 64 bitli bir sistem ama nedense hep 32 Bit var ya da bende Win 10 olmasına rağmen Win 8 driverları var. Eski PC'lerde nedense böyle bir sorun var en azından bende böyle.

Kesinlikle o 32 Bit sistemden kurtulmanız lazım. Ancak sorununuzun şu anlık çözülmesini istiyorsanız Driver Booster deneyin. Bu arada bilgisayarın USB girişleri çalışıyor mu?
Denedim, çalışmadı ve sanırım araştırırken Driver Booster'ın çok faydalı olmadığını gördüm. Evet bende en yakın zamanda 32bitten kurtulmak istiyorum. Usb girişlerinde bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…