Acer Aspire'e 15 E5-571G-34R0 touchpad çalışmıyor

Siz bence hemen o 32 bitten kurtulun

Aslında modern bir PC ama zayıf donanımlı. Sanırım bilgisayarcı zorlanacağını falan düşünmüş ama bu devirde 32 Bit kullanmak pek doğru değil.

Aslında modern bir PC ama zayıf donanımlı. Sanırım bilgisayarcı zorlanacağını falan düşünmüş ama bu devirde 32 Bit kullanmak pek doğru değil.
Haklısınız , bende pişman oldum .
Bu pc için driver bulabileceğim bir site biliyor musunuz?
Şuan için internetim kısıtlı olduğu için format atamam çünkü.

Driver Booster güvenilir değildir, çok sorun çıkartır ama kütüphanesi çok geniştir. Sorun onunla çözülmediyse demek ki driver hatası değil. Aygıt yöneticisinde touchpad görünüyor mu?

Haklısınız, bende pişman oldum.
Bu PC için driver bulabileceğim bir site biliyor musunuz?
Şu an için internetim kısıtlı olduğu için format atamam çünkü.

Kendi sitesinden indirmeniz daha güvenli olur bence ama oradada yok işte istediğiniz.

Evet ben de o yüzden konu açmıştım. Bildiğiniz başka site var mıdır.

Şu an hiç bilmiyorum zaten diğer sitelerde driver indircek diye gidip tonla arkadan uygulama indiriyorlar böyle yapan çoğu site var. Artık napcaksınız bilmiyorum mousetan başka çareniz yok gibi.

Bu arada klavyedeki kısayol tuşuyla devre dışı kalmış olabilir mi? Fn+F7 gibi
Onu da denedim hocam , ve maalesef şaşırtmadı.
Hocam Driver yüklüyorum 64bit olarak , aygıt yöneticisinde de görünüyor ama sonra bilgisayarımı yeniden başlatınca sadece harici olarak taktığım mouse görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…