Acer E1 570G Mac OS X DSMOS Has Arrived

• Konuyu başlatan yusf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.879
Options kısmına gelin, enterese basın, boot args kısmına gelin, tekrar enter -x komutunu bekledikten sonra graphics injectora girin ve inject editin üzerine gelin, boşluk tuşuna basın, İntel intel'in üzerine gelip boşluk tuşuna basarak + işaretini yok edin. ESC'ye basıp onceki menüye gelin. Son olarak binary patchinge girip karnelerin PM'yi aktif edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows üzerinden TransMac ile USB / EFI / CLOVER / Kexts 10.9 klasörü içinde FakeSMC.kext yoksa aşağıdaki linkten indirin ve ilgili dosyaya kopyalayın. FakeSMC - Hackintosh Zone
Ayrıca Windows üzerinden TransMac ile USB / System / Library / Extensions klasorü içinden NVIDIA ve ATI grafik kartı kextlerini silin.( Yedeklerini alın önce )
Ve Clover boot menü / options sekmeinde boot args ekranında varolan komutların ardına PCIRootUID=1 -v -x npci=0x2000 GraphicsEnabler=Yes yada No girerek boot etmeyi deneyin.

Teşekkürler arkadaşlar, kurulumu gerçekleştirdim ancak yukarıdaki ekranda mouse çalışmıyor, bi ara çalışıyodu.

21etijp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. USB girişlerinde tutarsızlık var şimdide, bazen hiç çalışmıyo bazen sadece iki tanesi çalışıyo halledemedim ve windowstan boot edincede aynı durumda.ayrıca Clover bootloader kurulumunda sorun oluştu. Harddiski mount edemiyorum .USBden clover dosyasını aldım. Biraz araştırınca windows legacyden kurmamdan dolayı sorun olduğunu anladım. Sorum şu; Windows u silersem direk os x ten boot edermi bi işlem yapmak zorundamıyım ayrıca

arkadaslar uyumsuz bi wireless kartim vardi simdi atheros ar8131 kartini temin ettim arastirgimda AtherosL1ccEthernet kextini buldum multibeast ile olsun el ile olsun yuklemeye calistim ancak wifi acilmadi bile wifi i nasil aktif edebilirim yardim lutfen

wifi sorununu hallettim yalniz bootloader kuramiyorum ve appstore a giremiyorum teamviewerla baglanip yardim edebilecek biri varmi acaba

Kulum sonrası bootloader kurulum ile ilgili yapılacaklar için ayrıntılı rehber burada.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-os-x-10-10-3-raw-ve-dmg-İmajı.185235/

Appstore girmek için aşağıdaki rehberde, 'bölüm:2 Network ayarları' kısmını okuyun:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/imessage-bütün-Çözümler.176153/

cok tesekkurler

Dikteki Yosemite kurulu bölümün kapasitesini nasıl arttırabilirim acaba. Bi türlü beceremedim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı