S SeaLen Ziyaretçi 21 Aralık 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar ; Yukarıda belirtmiş olduğum bilgisayarımın BİOS güncellemesini nerden bulabilirim ?
Merhaba Arkadaşlar ; Yukarıda belirtmiş olduğum bilgisayarımın BİOS güncellemesini nerden bulabilirim ?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 21 Aralık 2014 #2 Acer sitesinden. Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi
S SeaLen Ziyaretçi 21 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: Acer sitesinden. Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabilirim ? Hangisini indirmem lazım yardımcı olabilir misiniz ? Bilgisayarımı ilk aldığımda Windows 7 idi. Ben kendim windows 8 ' e geçtim. Dosya Ekleri Adsız.png 16,7 KB · Görüntüleme: 424
Silinen üye dedi: Acer sitesinden. Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabilirim ? Hangisini indirmem lazım yardımcı olabilir misiniz ? Bilgisayarımı ilk aldığımda Windows 7 idi. Ben kendim windows 8 ' e geçtim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 21 Aralık 2014 #4 Dosyalar exe uzantılı zaten, Windows'da çalıştırman yeterli.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 21 Aralık 2014 #6 Tamirciye gidersin. Kurulum sırasında kurulumu bölen bir durumda(elektrik kesintisi, arıza vs.) ya da yanlış BIOS yüklemede tamircilik iş çıkar, çip değişimi veya başka şekilde düzeltirler.
Tamirciye gidersin. Kurulum sırasında kurulumu bölen bir durumda(elektrik kesintisi, arıza vs.) ya da yanlış BIOS yüklemede tamircilik iş çıkar, çip değişimi veya başka şekilde düzeltirler.