Çözüldü Acer E1-571g elan Smart pad görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KryAldmr

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Ekran Kartı: Zotac RTX 4060 8 GB
Ram: XPG Gammix D35 2x8 GB 3200Mhz
Kasa: Powerboost P1882BW - 650W PSU
Babam laptopu kurcalarken elan Smart pad adlı aygıtı "elan" sekmesi altından kaldırmış. Touchpadi kullanamıyoruz. 2-3 kez format attım, çok kez sürücü kaldırıp tekrar güncelledim ancak hiçbir şekilde bu aygıt tekrar elan sekmesinin altında görünmüyor. Aygıt yöneticisinden baktığım zaman touchpad aygıtı porta takılı olarak görünüyor, donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. Touchpadi tekrar nasıl kullanılır hale getirebilirim?
Laptop marka-model: Acer E1 - 571g.

Babam laptopu kurcalarken elan Smart pad adlı aygıtı "elan" sekmesi altından kaldırmış. Touchpadi kullanamıyoruz. 2-3 kez format attım, çok kez sürücü kaldırıp tekrar güncelledim ancak hiçbir şekilde bu aygıt tekrar elan sekmesinin altında görünmüyor. Aygıt yöneticisinden baktığım zaman touchpad aygıtı porta takılı olarak görünüyor, donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. Touchpadi tekrar nasıl kullanılır hale getirebilirim?
Laptop marka-model: Acer E1 - 571g.

Sorunumu çözdüm. Touchpad in Flex kablosu bozulmuş, üzerine yeni lehim yapıldı ve tekrar touchpad i kullanabiliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210819_211924.jpg
    IMG_20210819_211924.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı