Acer E1-572G ile Hangi Oyunları Oynayabilirim?

baha_dır

Hectopat
Yer
Osmaniye/Düziçi
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım öncelikle acer almakla hata edersin bence.O paraya Asus n550jv alabilirsin seni çok uzun süre idare eder.Bundan 3 sene sonra çıkacak bir oyunu bile rahatlıkla oynayabilirsin fiyatıda acerle nerdedeyse aynı(VATAN BİLGİSAYARDA) hatta technopat bu bilgisayarın incelemesini yapmıştı.Ona bakmanı öneririm.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Elimdeki bilgisayar gün geçtikçe kötüye gidiyor ve yeni nesil oyunların çoğunu oynayamamaktan korkuyorum ve yeni bir bilgisayar almaya karar vedim. Bu bilgisayarla GTA 5, Fifa 15 ve tabiki de Pes 15 gibi oyunları oynayabilir miyim?
Oynayabilirsin orta ayarlarda ama 1.800 verip o bilgisayarı almaktansa düzgün bir Asus pc almanızı öneririm. Acer bilgisayarlar dayanıklıdır. Fakat işlemci iyiyse ekran kartı kötüdür. Almanızı tavsiye etmem. Oyun açmak için pc istiyorsan MSI bütçen ona yetmeye bilir. O yüzden Asus almalısın.

Ekran Alıntısı.PNG

Pardon ben arkadaşın attığı linkten değilde direkt vatandan bakmıştım :D Ama biraz daha para toplayıp önerdiğimi olmasa da Asus'tan almasını öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı