Acer E5-571G Laptop RAM uyumu

• Konuyu başlatan Gwen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 829

Gwen

Centipat
İyi günler herkese. Laptop kullanıcısıyım Acer E5-571G i5 5200U 820M 2.20GHz 4 GB RAM 2 GB ekran kartı geçtiğimiz günlerde RAM düşük diye ekleme yapmak istedim internet üzerinden 4 GB RAM aldım laptopun içindeki RAM Kingston gelen üründe Kingston'du fakat gelen ürünü ikinci slota taktıgım zaman bilgisayara görüntü gelmedi ve sadece açılma ışığı yandı, siyah ekranda kaldi yeni RAM'i çıkartıp eski RAM'i tekrar taktım bilgisayar açıldı görüntü geldi aceba RAM mi bozuktu yoksa anakarta mı uymadı? Yeni gelen ürünü tekrar cuma günü satıcıya gönderdim iade işlemiyle şu an bekliyorum sonucu, yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    15 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 47
Linkteki RAM ile laptobundaki RAM'in voltajı, çalışma frekansı ve bellek zamanlama profili birebir aynı. Aynı markalar ama modelleri farklı. Aldığın son RAM'i sistemde tek başına çalıştırmayı denedin mi? Aldığın bellekte bir arıza olabilir. BIOS güncellemesi yapmanı öneririm. İade olduktan sonra farklı marka ama aynı voltaj, çalışma frekansı ve bellek zamanlama profiline ait bir RAM önerebilirim.

Evet yeni aldıgım ürünü tek başına iki slottada denedim çalıştırmayı ama laptopu açınca iki üç saniye içinde güç kesiliyor ve hiç görüntü gelmiyor bios açılmıyor ekrana görüntü gelmiyor

Bilemiyorum tam ama ürünü iade talebinde bulundum Trendyol üzerinde ama yanlışlıkla kusurlu ürün olarak seçtim yanlislikla aceba bı sorun olurmu firma bilindik ve sağlam bi firma guvenebilecegimi düşünüyorum ürünle ilgili yeni bi güncelleme olduğu zaman size geri dönüş yaparım teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için
Ürünü iade ettim hocam şimdi uygun 4g ram arıyorum sisteme anakarta uygun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı