Acer E5 573G eGPU destekler mi?

Emre TAKAL

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi masaüstü olarak bu laptopu kullanıyorum. Kısacası sorum şu bu anakarta sahip laptoplar eGPU destekler mi, harici ekran olmadan kendi ekranını kullanmak istiyorum 1080P bir ekrana sahip bu laptop, bu mümkün mü? EGPU kurmak istememin sebebi bu.

Sistem özellikleri
-i5 4200U
-Intel HD Graphics
-Harici olarak 920M 2 GB
-12 GB RAM
-120GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi masaüstü olarak bu laptopu kullanıyorum. Kısacası sorum şu bu anakarta sahip laptoplar eGPU destekler mi, harici ekran olmadan kendi ekranını kullanmak istiyorum 1080P bir ekrana sahip bu laptop, bu mümkün mü? EGPU kurmak istememin sebebi bu.

Sistem özellikleri
-i5 4200U
-Intel HD Graphics
-Harici olarak 920M 2 GB
-12 GB RAM
-120GB SSD
Emin olduğum tek şey o işlemci birçok ekran kartını beslemez.

Bir çok video izledim ve gördüğüm kadarıyla neredeyse tamamı laptop ekranından görüntü alıyordu harici ekrandan performans isteyenler görüntü alıyordu. Özellikler dikkat ettim görüntü alanların paylaşımlı kartı yoktu, intel hd graphics tek karttı. Daha fazla bilgiye sahip veya bizzat uygulamış arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Şu 200-300TL olan eGPU aparatından alırsan laptop ekranına görüntü alabiliyorsun. Ben 30TL aparatla sadece harici ekrana bağlama şeklinde kullanılabilen bir aparatla denemiştim. Sistemde HD Graphics dışında harici bir kart olunca eGPU tanıtmak çok zor oluyor. Sadece HD Graphics varsa kartı genelde direk görüyor. Driver yükleyince de kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı