Acer E5-774G-52FV Windows 7 Kurulumu

kaelthas

Hectopat
Makaleler
1
Elimde Matrix 7 adında bir 3D-CAD program var. Bu program maalesef sadece Windows 7 ile çalışıyor ve bunu muhakkak kullanmam gerekiyor. Dizüstü bilgisayarıma diskten bir parça bölüp Windows 7 kurmayı denedim.
Acer E5-774G-52FV modeli dizüstü bilgisayarımı daha yeni aldım. BIOS'da UEFI ve Secureboot kapatıp Legacy seçince cihaz içindeki hiç bir sürücüyü görmüyor. USB'den boot ediyor, Windows yükleme ekranına geliyor. Daha başlangıçta sürücü hatası veriyor, çalışmıyor. Sonra USB W7 kurulum diskini çıkartıp legacy'i kendi başına denedim, orada da sonuç aynı. Mevcut W10 işletim sistemine geçmeyip disk bulunamadı hatası veriyor. Tekrar UEFI'ye dönünce her şey normale dönüyor.
Bu düzeltilebilir mi? Düzeltilemez mi? Nasıl Windows 7 kurabilirim? Sanal makina kursam üzerinde çizim yapacağım için verimli olur mu? Kafamda sorular, sorular. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Karşılaştığım hata ekranı budur;

Dosya Ekleri

• hata.png
    hata.png
    212,2 KB · Görüntüleme: 149
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı