kirwe1 Yoctopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Monitör Acer ED273 Monitörüm Acer ED273. Monitörü 144 Hz alınca çok sık olmasa da titreme-dalgalanma yaşıyorum. Fakat 60 Hz'e aldığım an dalgalanma ve titremeler yok oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Prizleri ayrı ayrı taktım fakat işe yaramadı. Sorun nerede?
Monitörüm Acer ED273. Monitörü 144 Hz alınca çok sık olmasa da titreme-dalgalanma yaşıyorum. Fakat 60 Hz'e aldığım an dalgalanma ve titremeler yok oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Prizleri ayrı ayrı taktım fakat işe yaramadı. Sorun nerede?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 %90 kablo kaynaklı. ELMB modunda HDMI ile aynı sorunu yaşıyordum. DP'ye geçince olmadı. Kablo bant genişliği yetersiz kalıyordur.
%90 kablo kaynaklı. ELMB modunda HDMI ile aynı sorunu yaşıyordum. DP'ye geçince olmadı. Kablo bant genişliği yetersiz kalıyordur.