Acer EG220QP 21.5" 144Hz 1ms nasıldır?

Görüntü kalitesi olarak pek bir beklentiniz olmasın.

CS:GO gibi görselligin onemsiz oldugu oyunlarda iyi is cikarabilir.

Fiyati uygun, ama renk kalitesi bekliyorsaniz butceyi arttirin derim.

Görüntü kalitesi olarak pek bir beklentiniz olmasın.

CS:GO gibi görselligin onemsiz oldugu oyunlarda iyi is cikarabilir.

Fiyati uygun, ama renk kalitesi bekliyorsaniz butceyi arttirin derim.
Ne monitöre baksam bir kusuru var ben hangi monitörü alim?
Bütçem maks 1200

Ne monitöre baksam bir kusuru var ben hangi monitörü alayim?
Bütçem maks 1200.
Bu butcede kusursuz bir monitor beklemeyin.

Kafanizda kusurlari ve avantajlari tartin, ona gore secim yapin. 144Hz olmasi +, kotu renkler ve dar gorus acisi eksi.

Monitor bundan ibaret degil tabii, ornek olsun diye 2-3 tane sey soyledim.

Kafanizda kusurlari ve avantajlari tartin, ona gore secim yapin. 144Hz olmasi +, kotu renkler ve dar gorus acisi eksi.

Anladım saolun

IPS panel olduğu belirtilmiş ama ürünün hiçbir incelemesi yok, en azından ben bulamadım. Siz ürünü bilerek mi yorum yaptınız acaba?

IPS panel olduğu belirtilmiş ama ürünün hiçbir incelemesi yok, en azından ben bulamadım. Siz ürünü bilerek mi yorum yaptınız acaba?
Bu monitörü bende düşünüyordum IPS panel olarak yazıyor ama araştırdığımda kesinlikle TN panel olduğunu gördüm. IPS değil.

Bu monitörü bende düşünüyordum IPS panel olarak yazıyor ama araştırdığımda kesinlikle TN panel olduğunu gördüm. IPS değil.
Hocam Asus TUF vg249q1r 165 hz IPS panel aldım ağzım yandı bir kez. Ölü piksel ve IPS GLOW var iade ettim kabul edildi onayı verilmiş parayı bekliyorum.

Hocam Asus TUF vg249q1r 165 hz IPS panel aldım ağzım yandı bir kez. Ölü piksel ve IPS GLOW var iade ettim kabul edildi onayı verilmiş parayı bekliyorum.
İyi yapmışsınız hocam zaman geçmeden vermek lazım. Ben hala araştırıyorum acaba yılbaşı indirimi falan olur mu?

Bu fiyata IPS panel ve 144 hz. Renkleri düzgün veremiyor. Bu fiyat bandında TN panel bakmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz 3k ve üstüne çıkarsa da IPS panellere yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…