matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 17 Temmuz 2020 #11 Artyom11 dedi: Hiç denemedim ama film tadında birkaç video izlemiştim. Dikkat çeken bir çirkinlik yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum, yeterli benim için. 2. monitör olarak alacağım zaten.
Artyom11 dedi: Hiç denemedim ama film tadında birkaç video izlemiştim. Dikkat çeken bir çirkinlik yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum, yeterli benim için. 2. monitör olarak alacağım zaten.
Bayram_Taşcı Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 22 Temmuz 2020 #12 Herkese teşekkür ederim
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #13 Monitör'ün görüntüsü fena değil. Fiyatına göre yeterli. Benim için tek sıkıntısı masa ufak sallansa bile ayağı oynuyor. Bu sorunu da duvara monte ederek çözdüm.
Monitör'ün görüntüsü fena değil. Fiyatına göre yeterli. Benim için tek sıkıntısı masa ufak sallansa bile ayağı oynuyor. Bu sorunu da duvara monte ederek çözdüm.
B barzoman21 Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1 10 Eylül 2020 #14 Bu yukarı-aşağı bakma durumunu nasıl halledebilirim? Montajda bir şey mi yanlış yaptım yoksa daha sert kuvvet mi uygulamam gerek?
Bu yukarı-aşağı bakma durumunu nasıl halledebilirim? Montajda bir şey mi yanlış yaptım yoksa daha sert kuvvet mi uygulamam gerek?