Acer EK241yh monitör alınır mı?

Görüntü kalitesi yetecektir de tek korkum ghosting olayı bu monitörün testi de internette yok. Yani ben bulamadım. Umarım sorun çıkarmaz.

Düşük bütçeli monitörlerin kapsamlı testlerini bulamazsın. Performans açısından zayıf oldukları için ghosting derecesi de zayıf olur. Bakın olmaz demiyorum ama tepkisel olarak arkasından yüksek frekans akmadığı için daha zayıf bir ghosting olur.

Hocalarım bu monitor nasıldır? Şu an indirimde ve istediğim özellikleri de taşıyor. Acer'de olduğu gibi bunda da VA panel var ama artık orasını pek de önemsemiyorum. Renklerle çok bir işim yok çünkü. Yani Acer mi bu mu? Diyeyim kısaca.
en son alacağım zaman MSI Pro IPS modeli ile bu 2'si arasından seçtiğimi karşılaştıracağım.

Hocalarım bu monitor nasıldır? Şu an indirimde ve istediğim özellikleri de taşıyor. Acer'de olduğu gibi bunda da VA panel var ama artık orasını pek de önemsemiyorum. Renklerle çok bir işim yok çünkü. Yani Acer mi bu mu? Diyeyim kısaca.
en son alacağım zaman MSI Pro IPS modeli ile bu 2'si arasından seçtiğimi karşılaştıracağım.

Önerdiğim MSI modelin VA olanı bu. Güzeldir alınabilir. MSI genel olarak Acer'dan iyi görüntü kalitesine sahip. MSI seçimi yapman daha doğru olur. Bütçene göre VA veya IPS arasında karar ver.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı