28gb yazıyorGörev yöneticisinde depolama olarak ne gözüküyor? Veya dosya gezgininde.
Fotoğraf atsanız daha iyi olurdu.28gb yazıyor
Sata 3 2.5 inç uyuyormuş sanırımFotoğraf atsanız daha iyi olurdu.
Fotoğraf atsanız daha iyi olurdu.
Uymuyormuş bunda eMMC varmışSata 3 2.5 inç uyuyormuş sanırım
eMMC depolamalı laptop, birde anakart ve RAM yuvası minicik. Cidden ilginç bir model.Uymuyormuş bunda eMMC varmış
Harici taksam hdd veya ssd bi 30gb falan yeter valla sırf windows 10 için başka bir konu açtım. Bakarsan sevinirim tek tek resimleri koyuyorum.eMMC depolamalı laptop, birde anakart ve RAM yuvası minicik. Cidden ilginç bir model.
Herhangi bir SATA girişi yoksa yapacak birşey yok, eMMC yongasını sökemezsiniz.
Bir RAM anlaşılan lehimli, bir tane daha 1600MHz CL11 RAM işinizi görür.
"eMMC nasıl birşey?" diye soracak olursanız: Daha çok telefonlarda gördüğümüz ve HDD hızında olan bir Nand. İşin kötü kısmı depolama alanı doldukça inanılmaz yavaşlamaya başlıyor.
Yani hocam SATA girişi yok gibi duruyor. SATA girişi olmadan da HDD veya SSD takamazsınız ana depolama olarak. Anca USB yolu ile ama oda depolama için sadece.Harici taksam hdd veya ssd bi 30gb falan yeter valla sırf windows 10 için başka bir konu açtım. Bakarsan sevinirim tek tek resimleri koyuyorum.
Şuan ram alıcam win 10 yükledim ama 2gb ramden dolayı (galiba) kasmalar var. Linuxta hangisini önerirsin?Yani hocam SATA girişi yok gibi duruyor. SATA girişi olmadan da HDD veya SSD takamazsınız ana depolama olarak. Anca USB yolu ile ama oda depolama için sadece.
Birde bu Pc'ye Win 10 kurulmaz, Linux kurun bence. Win 10 LTSC bile kurtulmaz gibi geliyor.
Düz Win 10 için 8 GB RAM iyi oluyor, LTSC için ise 4GB ama hertürlü 30GB'yi komple doldurduları için pek önermiyorum.Şuan ram alıcam win 10 yükledim ama 2gb ramden dolayı (galiba) kasmalar var. Linuxta hangisini önerirsin?