zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 13 Mayıs 2023 #1 unlock request for acer aspire es1-533 Bağlantıda BIOS var bunu kursam herhangi bir sorunla karsilasir miyim, veya virüslü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
unlock request for acer aspire es1-533 Bağlantıda BIOS var bunu kursam herhangi bir sorunla karsilasir miyim, veya virüslü mü?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 18 Mayıs 2023 #2 Altına başka birileri de mesaj yazsa oldu gibisinden, kurun derdim de herhangi bir geri dönüş de yapılmamış, takdir de risk de sizin Ben iki kere yabancı siteden Custom BIOS indirdim, rehberlerini de yazdım sosyale.
Altına başka birileri de mesaj yazsa oldu gibisinden, kurun derdim de herhangi bir geri dönüş de yapılmamış, takdir de risk de sizin Ben iki kere yabancı siteden Custom BIOS indirdim, rehberlerini de yazdım sosyale.