Acer Essential ek EK251qe monitör alınır mı?

Bütçe
2500

abidinphoto

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Acer Essential EK EK251QE UM.KE1EE.E01 24.5” 1 Ms 100Hz IPS Full HD Monitör

Acer Essential ek EK251qeum. KE1ee. E01 24.5” 1 ms 100Hz IPS Full HD monitör​

Ekran boyutu: 24 5, çözünürlük: 1920 X 1080, tepki süresi: 1 ms. Bağlantı özellikleri: HDMI, garanti: 24 ay, kontrast: 100000000:1, ağırlık: 3.5 kg, Gaming: Hayır, parlaklık: 250nit, yenileme hızı: 100 Hz,

Alınır ben aldım bugün monitör bozuldu zaten bir şey olursa iade ederseniz veya garantiye verirsin dandik marka almak yerine Acer en azından bilindik marka.

Alınır ben aldım bugün monitör bozuldu zaten bir şey olursa iade ederseniz veya garantiye verirsin dandik marka almak yerine Acer en azından bilindik marka.
Aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?

Aldım geldi o kadar memnunum ki anlatamam bu paraya bu ürün nasıl satışta aklımı alıyor kalitenin ve fiyatı performansın görüldüğü en iyi monitör

Hocam aynısını almayı düşünüyorum. Monitör hakkında bir şikayetiniz var mıdır?

Aldım hocam kullanıyorum taş gibi ürün

Hocam sağdaki eski 60 hz soldaki 100 hz çağ atlamış gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Hocam öncelikle şunu belirteyim alacaksanız alabilirsiniz ürünü kablo uzunluğu yeterli geldi bana bir buçuk 2 metre vardır tahmini ölçmeye kalkmadım ama size de yeter diye düşünüyorum olmazsa 100 Hz bir tane HDMI kablo alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…