Efeee0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Laptoubumun BIOS'unu güncellemek istiyorum fakat Acer'in kendi sitesinde herhangi bir sürücü bulamadım. BIOS'u nasıl güncelleyebilirim?
Laptoubumun BIOS'unu güncellemek istiyorum fakat Acer'in kendi sitesinde herhangi bir sürücü bulamadım. BIOS'u nasıl güncelleyebilirim?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.894 Makaleler 9 Çözümler 1.034 4 Haziran 2024 #2 Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Buradan cihazi tanitip suruculere erisebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Buradan cihazi tanitip suruculere erisebilirsiniz.
KS KS Efeee0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 Tanıttımğım da hiç BIOS sürücüsü çıkmıyor Artoria Pendragon dedi: Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Buradan cihazi tanitip suruculere erisebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tanıttımğım da hiç BIOS sürücüsü çıkmıyor Artoria Pendragon dedi: Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Buradan cihazi tanitip suruculere erisebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...