Video kalitesi yukleyiciden kaynakli kalitesiz olabilir, videodaki simgelere bakilirsa cok bir bulaniklik yok gibi. Ekranin fotografini ceker misiniz? Ekran goruntusunden panelinizi nasıl goreyim ?
Video kalitesi yukleyiciden kaynakli kalitesiz olabilir, videodaki simgelere bakilirsa cok bir bulaniklik yok gibi. Ekranin fotografini ceker misiniz? Ekran goruntusunden panelinizi nasıl goreyim ?
bi türlü sevemedim şu laptop panellerini hocam insan parasıyla rezil oluyor birde insanlar mecbur yoksa masaüstü alırdım tepki süreleri olsun biraz bulanıklık olsun ghosting vs
Dostum soyledigin gibi panelin kalitesiz veya bozuksa benim panelim farkli oldugu icin bunu ekran goruntusunde goremem. Ha sadece videolar bulanik diyorsan o zaman herhangi bir ayardan kaynaklaniyor olabilir, once panelin mi yoksa videolarin mi bulanik oldugunu anlamaliyiz. Bilgisayarda resim veya video harici bir goruntu acip fotografini telefonunla cekip atmalisin.
Wolfteam kac yillik oyun, ayrica videodan ekran goruntusu atmayin. Bozuk olan şey video ayarlariysa sorun kaynagi anlasilmaz. Gece oldugundan cok parlama yapmis, sabah 4K bir resim acip fotograf cekin. Ayni cumleleri 3 kez kurdum, daha fazla detay vermezseniz maalesef yardimci olamam.
Wolfteam kac yillik oyun, ayrica videodan ekran goruntusu atmayin. Bozuk olan şey video ayarlariysa sorun kaynagi anlasilmaz. Gece oldugundan cok parlama yapmis, sabah 4K bir resim acip fotograf cekin. Ayni cumleleri 3 kez kurdum, daha fazla detay vermezseniz maalesef yardimci olamam.
Ekranda sorun yok ve resim-videoda boyle oluyorsa sorunun panelle alakasi nedir? Oyun acinca goruntu nasıl?