Baristkgz Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 109 29 Mayıs 2020 #1 Acer Extensa 5635G Serisi Notebook Modelleri Hakkında Herşey bilgisayarım bu arkadaşlar. Bu zamana kadar hep Windows 7 Ultimate 32 Bit kullandım ancak sıkıldım artık sizce hangi işletim sistemini yüklemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
Acer Extensa 5635G Serisi Notebook Modelleri Hakkında Herşey bilgisayarım bu arkadaşlar. Bu zamana kadar hep Windows 7 Ultimate 32 Bit kullandım ancak sıkıldım artık sizce hangi işletim sistemini yüklemeliyim?
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 29 Mayıs 2020 #2 Chrome OS ya da Ubuntu öneririm.
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Mayıs 2020 #3 Windows 10 32-bit kurabilirsin.
Baristkgz Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 109 29 Mayıs 2020 #4 250519 dedi: Windows 10 32-bit kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kurdum onu ancak istediğim performansı alamadım Merthella dedi: Chrome OS ya da Ubuntu öneririm. Genişletmek için tıkla... Chrome os ilk defa duydum nasıl bişey Merthella dedi: Chrome OS ya da Ubuntu öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım chrome os u ama sadece chromebook lara kurulabiliyormuş Baristkgz dedi: Kurdum onu ancak istediğim performansı alamadım Chrome os ilk defa duydum nasıl bişey Biraz araştırdım chrome os u ama sadece chromebook lara kurulabiliyormuş Genişletmek için tıkla... Birde devamlı internete baağlı olman gerekiyormuş herşeyi internet üzerinden yapıyormuş Son düzenleme: 29 Mayıs 2020
250519 dedi: Windows 10 32-bit kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kurdum onu ancak istediğim performansı alamadım Merthella dedi: Chrome OS ya da Ubuntu öneririm. Genişletmek için tıkla... Chrome os ilk defa duydum nasıl bişey Merthella dedi: Chrome OS ya da Ubuntu öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım chrome os u ama sadece chromebook lara kurulabiliyormuş Baristkgz dedi: Kurdum onu ancak istediğim performansı alamadım Chrome os ilk defa duydum nasıl bişey Biraz araştırdım chrome os u ama sadece chromebook lara kurulabiliyormuş Genişletmek için tıkla... Birde devamlı internete baağlı olman gerekiyormuş herşeyi internet üzerinden yapıyormuş
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 29 Mayıs 2020 #5 Baristkgz dedi: Kurdum onu ancak istediğim performansı alamadım. Chrome OS ilk defa duydum nasıl bir şey. Biraz araştırdım Chrome OS'u ama sadece chromebooklara kurulabiliyormuş. Bir de devamlı internete baağlı olman gerekiyormuş her şeyi internet üzerinden yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Modlıyarak Chrome OS kurulabilir
Baristkgz dedi: Kurdum onu ancak istediğim performansı alamadım. Chrome OS ilk defa duydum nasıl bir şey. Biraz araştırdım Chrome OS'u ama sadece chromebooklara kurulabiliyormuş. Bir de devamlı internete baağlı olman gerekiyormuş her şeyi internet üzerinden yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Modlıyarak Chrome OS kurulabilir
Baristkgz Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 109 29 Mayıs 2020 #6 Merthella dedi: Modlıyarak Chrome OS kurulabilir Genişletmek için tıkla... Nasıl ? Bi anlatım linki falan varmı acaba ?
Merthella dedi: Modlıyarak Chrome OS kurulabilir Genişletmek için tıkla... Nasıl ? Bi anlatım linki falan varmı acaba ?
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 29 Mayıs 2020 #7 Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Baristkgz Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 109 29 Mayıs 2020 #8 Merthella dedi: Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Merthella dedi: Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler