alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Temmuz 2021 #1 Acer Aspire F15 F5-573G-5105 model dizüstü bilgisayarım var. BIOS'ta Advanced kısmını açmak istiyorum fakat açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Advanced bölümünü açmayı isteme sebebim, Intel ekran kartını devre dışı bırakmak. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Acer Aspire F15 F5-573G-5105 model dizüstü bilgisayarım var. BIOS'ta Advanced kısmını açmak istiyorum fakat açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Advanced bölümünü açmayı isteme sebebim, Intel ekran kartını devre dışı bırakmak.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Temmuz 2021 #2 Hocam, laptop BIOS'larında Advanced bölümü açılmıyor sanırsam. Bende de açılmıyor çünkü. Artı 0 Eksi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.553 Çözümler 83 4 Temmuz 2021 #3 BIOS güncel mi? Eğer güncelse ve yoksa modanmış BIOS bakabilirsiniz ama bu riskli bir işlem. Artı 0 Eksi
KS KS alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Temmuz 2021 #4 InternetciMen dedi: Hocam, laptop BIOS'larında Advanced bölümü açılmıyor sanırsam. Bende de açılmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Belirli tuşlarla açılıyor. Fakat ben açamadım birkaç tane video izleyip denedim. Furkan1461 dedi: BIOS güncel mi? Eğer güncelse ve yoksa modanmış BIOS bakabilirsiniz ama bu riskli bir işlem. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel. Cihazıma uygun modlanmış BIOS'u nereden bulabilirim? Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Hocam, laptop BIOS'larında Advanced bölümü açılmıyor sanırsam. Bende de açılmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Belirli tuşlarla açılıyor. Fakat ben açamadım birkaç tane video izleyip denedim. Furkan1461 dedi: BIOS güncel mi? Eğer güncelse ve yoksa modanmış BIOS bakabilirsiniz ama bu riskli bir işlem. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel. Cihazıma uygun modlanmış BIOS'u nereden bulabilirim?