Evet, şimdi ben dahil birçok kişinin yaşadığı durumdan bahsedeceğim. Bu cihaz apaçık sorunlu aslında. Ama kullananlar genel olarak geçer diye (ben de aynısını yaptım) bekledi ve ses çıkarmadı. Ama benim sabrım taştı artık. G Shift özelliği hiçbir işe yaramıyor. Aksine throttle yapıp cihazı...
Bu da çok iyi, 165 Hz ekran, 1 TB HDD, 16 RAM ve hem Acer hem de HP'de olan ekran kartlarının daha yüksek TDP'li hali yani daha güçlüsü.
Aspire ile aradaki farka değer kardeşim, Aspire'nin islemcisi oyun için değil, bilgine. U serisi işlemciler oyun için değil de daha çok ofis için uygundur. Gaming laptoplarda U serisi değil H serisi işlemciler olur. Sorun yaşama yani.
Attığım modeli de değerlendir, ben de onu almayı düşünüyorum nasipse.
Bu da çok iyi, 165 Hz ekran, 1 TB HDD, 16 RAM ve hem Acer hem de HP'de olan ekran kartlarının daha yüksek TDP'li hali yani daha güçlüsü.
Aspire ile aradaki farka değer kardeşim, Aspire'nin islemcisi oyun için değil, bilgine. U serisi işlemciler oyun için değil de daha çok ofis için uygundur. Gaming laptoplarda U serisi değil H serisi işlemciler olur. Sorun yaşama yani.
Attığım modeli de değerlendir, ben de onu almayı düşünüyorum nasipse.
Tabii ki her alanda H serisi iyidir. Daha üst düzey performanslar için tasarlanır. Aspire'nin ben hâlâ neden çıktığını daha doğrusu Acer'in neden öyle saçma bir konfigüre yaptığını anlayamadım.