Acer Gpu ve Cpu ısı değerleri

Sıcaklık değerleri yük altındaki bir makine için normal değerler.
Plastik malzemenin kalitesi de yeni nesil bir bilgisayar için kısa vadede her hangi bir sıkıntı çıkarmaz diye tahmin ediyorum.
Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı etmeyin yükte çok normal değerleriniz bende bf4 ultrada o civarda değerler aliyorum. Erimez bişey olmaz , 90 dereceye kadar bile gayet normal uzun kullanimda.

@Catania Cpuıd ile ölçüyorum değerler normal fakat ekranla klavye arasındaki kısma el değmior fanın olduğı kısım galiba.. yeni aldık insan bir tedirgin oluyor.. 2700 lira güzelim memleketimde çok para malasef.Babamın bir maaşı neredeyse

Kardeşim pc yi ters çevir hava girişlerine bak orda iki fanin bakir borulari kesisiyor orda islemci var o yuzden orasi sıcak sikinti yok acer coolboost özelliği ve dustdefenderla birlekte sogutma şahane. 80 derece cikinca isilar fanlar bir coşuyor sonra normale dönünce sessiz çalışıyor ben bayaa memnunum. Sicakliklarda yana sikintin olmasin 90 a kadar normal üstüne cikarsa o zaman ya çok tozlanmis olabilir yada sogutmada sikinti olabilir ama şuan dediğin değerler gayet normal ultra 1080p oyun açıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…