Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #11 Xevanior dedi: Böyle iyi hocam. UV'ye biraz daha abanın derim mavi ekran yemediyseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemciye undervolt yapabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla yapılmıyor denedim ama olmadı.
Xevanior dedi: Böyle iyi hocam. UV'ye biraz daha abanın derim mavi ekran yemediyseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlemciye undervolt yapabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla yapılmıyor denedim ama olmadı.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 13 Eylül 2024 #12 Hermitus dedi: Hocam bu işlemciye undervolt yapabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla yapılmıyor denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor ama cihazda UV protection varsa yapamazsın.
Hermitus dedi: Hocam bu işlemciye undervolt yapabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla yapılmıyor denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor ama cihazda UV protection varsa yapamazsın.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #13 Xevanior dedi: Yapılıyor ama cihazda UV protection varsa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Sanırım o var bunu kaldırmanın bir yolu var mıdır?
Xevanior dedi: Yapılıyor ama cihazda UV protection varsa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Sanırım o var bunu kaldırmanın bir yolu var mıdır?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 13 Eylül 2024 #14 Hermitus dedi: Sanırım o var bunu kaldırmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta ayarı olabilir. Yoksa yapacak bir şey yok. Modlu BIOS varsa deneyebilirsin ama önermem.
Hermitus dedi: Sanırım o var bunu kaldırmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta ayarı olabilir. Yoksa yapacak bir şey yok. Modlu BIOS varsa deneyebilirsin ama önermem.
Yusuffffffffffffff Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 404 23 Aralık 2024 #15 Xevanior dedi: BIOS'ta ayarı olabilir. Yoksa yapacak bir şey yok. Modlu BIOS varsa deneyebilirsin ama önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de Omen i7 13700hx var bu ayar bende mevcut mudur tavsiye ettiğiniz thortle stop ayarı nedir yardımcı olur musunuz
Xevanior dedi: BIOS'ta ayarı olabilir. Yoksa yapacak bir şey yok. Modlu BIOS varsa deneyebilirsin ama önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de Omen i7 13700hx var bu ayar bende mevcut mudur tavsiye ettiğiniz thortle stop ayarı nedir yardımcı olur musunuz