Çözüldü Acer K222HQLbid monitörde ekran gitmesi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NotLikeThis

Nanopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Monitör
Acer K222HQLbid 21.5" 5MS 60HZ 200NITS VGA HDMI Full VESA Led Monitör
Merhaba, Acer K222HQLbid 21.5" 5MS 60HZ 200NITS VGA HDMI Full VESA Led Monitör kullanıyorum.

Monitörümde VGA girişi ve DVI girişi var.
Ekran kartı girişimde HDMI ve DVI girişi var, VGA girişi yok.
Ben de ekran kartım ile monitörü bağlamak için HDMI, VGA dönüştürücü satın aldım.
Bunu bağladığım zaman, garip bir şekilde ekran bir süreden sonra gidip gelmeye başlıyor ve kararıyor. Ben de sorunun monitörde olduğunu düşünüp aynı bağlantı, dönüştürücü ile dizüstü bilgisayarıma bağlanmak istedim ve bir problem olmadı.
Bu seferde sorunun ekran kartındaki, HDMI girişinde olduğunu düşünerek kasayı televizyona bağladım. Bir problem gözükmedi, gıcır gıcır çalıştı.
Bugün ise DVI'dan DVI'a bir kablo sipariş ettim, onu deneyeceğim.

Çözüm
Dönüştürücü bilgisayarında olan parazitlenmeden etkileniyor olabilir. Benzer bir durumu Dell monitörde yaşadım, masaüstü bilgisayarda sorun oluyordu bu şekilde. Ancak uydu alıcısına taktığımda sorunsuz çalışıyordu.
Bir çözümü var mıdır?
DVI'dan DVI'ya giden bir kablo sipariş ettim.
Güncelleme: DVI'dan DVI'ya giden kablo ile sorunu çözdüm.
Dönüştürücü bilgisayarında olan parazitlenmeden etkileniyor olabilir. Benzer bir durumu Dell monitörde yaşadım, masaüstü bilgisayarda sorun oluyordu bu şekilde. Ancak uydu alıcısına taktığımda sorunsuz çalışıyordu.
Bir çözümü var mıdır?
DVI'dan DVI'ya giden bir kablo sipariş ettim.
Güncelleme: DVI'dan DVI'ya giden kablo ile sorunu çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı