Acer KA222QABMIIX monitörün ayağı kırıldı

Evet hocam garantisi devam ediyor fakat parçayı ben kendim istemsizce kırdım muhtemelen müşteri hatası deyip göndereceklerini sanmıyorum.

Hocam attığınız linke baktım fakat monitörümü satarken sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.

Evet saterkenb sorun yaratır yanında attıgım urunle satarsan alırlar anca garanti için sansını dene.

Attıgınız linkteki alarak benim monitörüm e uyar mı dersiniz arkasında 4 tane vida yeri mevcut kesin uyar mı dersiniz bir de satarken kaç TL'lik bir düşüş olur.

Attıgınız linkteki alarak benim monitörüm e uyar mı dersiniz arkasında 4 tane vida yeri mevcut kesin uyar mı dersiniz bir de satarken kaç TL'lik bir düşüş olur.

2.eli ne kadar bilmiyorum monitorunun uyum konusuna gelirsek daha net bilgi alamk için satıcıya soru sorabilirsin eminim onlar daha net bir cevap vercektir.

Tamamdır hocam peki son bir şey sorsam desteğe yazsak Acer destek ten parayla ayagını satın alma şansımız olur mu?

Sizce

Ya da garantiye göndersek para karşılığıda olsa gönderme ihtimali var mıdır?

Tamamdır hocam peki son bir şey sorsam desteğe yazsak Acer destek ten parayla ayagını satın alma şansımız olur mu?

Sizce.

Olabilir ekstra bir para vererek servis yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…