Acer KA242YBI 23.8" 75Hz 1ms alınır mı?

BurakKck07

Kilopat
Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi bu monitörü almak istiyorum. Daha önce kullanan var mı acaba? Fiyat aralığım 700 - 800 TL

Monitör

Aynı ayarlarda KG serisi kullanıyorum gayet memnunum bende 700 küsür TL'ye almıştım.

Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi bu monitörü almak istiyorum. Daha önce kullanan var mı acaba? Fiyat aralığım 700 - 800 TL

Monitör
Hocam ben monitörü değil ama onun kullandığı IPS paneli kullandım. Tek kelimeyle muhteşem. Monitörü çok fazla tavsiye eden gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben monitörü değil ama onun kullandığı IPS paneli kullandım. Tek kelimeyle muhteşem. Monitörü çok fazla tavsiye eden gördüm.

Alınır yani değil mi aslında elden Vatan gibi bir mağazadan elden almak istiyordum çünkü kargoya pek güvenmiyorum ama yapacak bir şey yok sadece internette satılıyor bu monitör.

Merhaba bir ara ASUS'un bir modelin kullandım çok memnundum VP248QG modelini bu modele de bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…