MonitörAvcisi_66_TR Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #11 nevtugardic dedi: Hayır hocam ama 120Hz kullanırsınız büyük ihtimal. Bir sıkıntı olacağını sanmam. 120Hz ile 144Hz çok yakın. Genişletmek için tıkla... IPS panel herkes öneriyor ama sizin ürününüzde Va panel var. Neden acaba fazla bilmiyorum kusura bakmayın.
nevtugardic dedi: Hayır hocam ama 120Hz kullanırsınız büyük ihtimal. Bir sıkıntı olacağını sanmam. 120Hz ile 144Hz çok yakın. Genişletmek için tıkla... IPS panel herkes öneriyor ama sizin ürününüzde Va panel var. Neden acaba fazla bilmiyorum kusura bakmayın.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #12 MonitörAvcisi_66_TR dedi: IPS panel herkes öneriyor ama sizin ürününüzde VA panel var. Neden acaba fazla bilmiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS ile VA arasında çok fark yok. IPS renkleri biraz daha canlı ama VA'nın siyah beyaz dengesi daha iyi. Attığım monitör tam size göre. Bende 144Hz 2K VA panel monitör kullanıyorum ve renkler vb gayet kaliteli.
MonitörAvcisi_66_TR dedi: IPS panel herkes öneriyor ama sizin ürününüzde VA panel var. Neden acaba fazla bilmiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS ile VA arasında çok fark yok. IPS renkleri biraz daha canlı ama VA'nın siyah beyaz dengesi daha iyi. Attığım monitör tam size göre. Bende 144Hz 2K VA panel monitör kullanıyorum ve renkler vb gayet kaliteli.
M mslm21217 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #13 @MonitörAvcisi_66_TR hocam ne yaptın bende almayı düşünüyorum.