erdal_9620 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #1 Arkadaşlar ürünü satın almak istiyorum. Kullananlar yardımcı olabilir mi? VRB diye bir şeyden bahsediliyor. Ürün gerçek 1ms mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020
Arkadaşlar ürünü satın almak istiyorum. Kullananlar yardımcı olabilir mi? VRB diye bir şeyden bahsediliyor. Ürün gerçek 1ms mi?
B BEATBOX42 Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 77 Çözümler 3 6 Mart 2020 #2 Alınır Ben Şuan kullanıyorum Ekran kartınızda HDMİ çıkısı olsun yoksa 60hz kullanırsınız Dönüştürücüler işe yaramıyor
Alınır Ben Şuan kullanıyorum Ekran kartınızda HDMİ çıkısı olsun yoksa 60hz kullanırsınız Dönüştürücüler işe yaramıyor
Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 15 Haziran 2020 #3 Ürün sadece VRB modunda 1 ms olabiliyor onun dışında değil VRB mod ise açtığınızda ekran parlaklığını fazlasıyla düşürüyor ekranda titremeler oluyor ama o çok önemli değil. Ben düşük parlaktıkta kullanırım dersen 1 ms. Ama süper monitör.
Ürün sadece VRB modunda 1 ms olabiliyor onun dışında değil VRB mod ise açtığınızda ekran parlaklığını fazlasıyla düşürüyor ekranda titremeler oluyor ama o çok önemli değil. Ben düşük parlaktıkta kullanırım dersen 1 ms. Ama süper monitör.