Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 18 Temmuz 2020 #1 Monitör: Acer KA242YBI 1ms HDMI + analog Free-Sync GPU: ASUS GT 1030 2 GB OC Edition. HDMI ile bağlayarak G-Sync aktif edebilir miyim?
Monitör: Acer KA242YBI 1ms HDMI + analog Free-Sync GPU: ASUS GT 1030 2 GB OC Edition. HDMI ile bağlayarak G-Sync aktif edebilir miyim?
blacknight7_ Decapat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 18 Temmuz 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et klavyeden 5 e bas izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et klavyeden 5 e bas izle.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #3 Hocam monitörü nerden aldınız meraktan soruyorum.
Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 18 Temmuz 2020 #4 rico dedi: Hocam monitörü nerden aldınız meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... n11
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #5 Saytomo dedi: n11 Genişletmek için tıkla... Linkler misiniz rica etsem?
Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 19 Temmuz 2020 #6 rico dedi: Linkler misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
rico dedi: Linkler misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #7 Saytomo dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam aynı monitörü aldım kafası eğik geldi sizde de öyle bir şey var mı? Monitör aşağı yukarı yatma ayarı var mı?
Saytomo dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam aynı monitörü aldım kafası eğik geldi sizde de öyle bir şey var mı? Monitör aşağı yukarı yatma ayarı var mı?
Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 20 Temmuz 2020 #8 rico dedi: Hocam aynı monitörü aldım kafası eğik geldi sizde de öyle bir şey var mı? Monitör aşağı yukarı yatma ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet kafası eğik tasarımsal bir durum. Bir yakınım daha aldı Acer buna benzer bir tane o da eğik.
rico dedi: Hocam aynı monitörü aldım kafası eğik geldi sizde de öyle bir şey var mı? Monitör aşağı yukarı yatma ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet kafası eğik tasarımsal bir durum. Bir yakınım daha aldı Acer buna benzer bir tane o da eğik.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #9 Saytomo dedi: Evet kafası eğik tasarımsal bir durum. Bir yakınım daha aldı Acer buna benzer bir tane o da eğik. Genişletmek için tıkla... Hocam tasarımsal bir durum derken. Bildiğiniz boynu bükük emrah gibi aşağı bakıyor kafası, boyun fıtığı olmadan nasıl oynuyorsunuz? Saytomo dedi: Evet kafası eğik tasarımsal bir durum. Bir yakınım daha aldı Acer buna benzer bir tane o da eğik. Genişletmek için tıkla... Hocam? Son düzenleme: 26 Temmuz 2020
Saytomo dedi: Evet kafası eğik tasarımsal bir durum. Bir yakınım daha aldı Acer buna benzer bir tane o da eğik. Genişletmek için tıkla... Hocam tasarımsal bir durum derken. Bildiğiniz boynu bükük emrah gibi aşağı bakıyor kafası, boyun fıtığı olmadan nasıl oynuyorsunuz? Saytomo dedi: Evet kafası eğik tasarımsal bir durum. Bir yakınım daha aldı Acer buna benzer bir tane o da eğik. Genişletmek için tıkla... Hocam?
M mslm21217 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #10 Monitörden memnun musunuz bende almayı düşünüyorum? Ayrıca +-5 dönebiliyor diye biliyorum.