Acer KG241QBMIIX alınır mı?

Bilgisayarının ekran kartı ne? Ben de bunu almayı düşünüyorum ama dediğin gibi hiç yorum yok ve fitaı uygun ve 1ms olması da çok iyi. Eğer oyunlarda en az 75 fps alıyorsan al derim ama 60 falan alıyorsan 60hz monitör al.

Bigisayarda ekran kartı şimdilik yok ama alırsam gtx 1060 6gb veya rx570 almayı düşünüyorum. Bu arada ekranım geldi ve başka bi bilgisayarda test ettim gayet güzel bi ekran. Ölü piksel falan yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

O zaman bir inceleme bekliyoruz.

O zaman bir inceleme bekliyoruz.
Fazla bi inceleme fırsatım olmadı dediğim gibi ama 1 saat kadar arkadaşın bilgisayarında denedim:

*Renk kalitesi gayet güzel hiç bi ayar yapmanıza gerek kalmıyor. TN panelden beklemediğim kadar yüksek kontrastı var zaten LED olduğu için ekranın siyah kısımları eski panellerdeki gibi gri gözükmüyor.

*İnternetten ghosting testi açtım ve sonuç mükemmel hiçbir şekilde gölgelenme yok.

*Arkadaşımda 1050 Ti olduğu için malesef freesync özelliğini deneyemedim.

*Sevmediğim tek kısmı var. Dvi-D bağlantısı yok.

Malzeme kalitesi bakımındanda gayet güzel. 23,6 inçlik versiyonunu aldım. Açıkcası eski 17 inçlik monitörden büyük geldi. Ama alışkanlık meselesi.
Herkese tavsiye ediyorum.

Display port yok galiba. İleriye dönüklük açısından olsaydı iyi olurdu.

Display port yok galiba. İleriye dönüklük açısından olsaydı iyi olurdu.
Aynen Display Port ve Dvi-d girişi yok. Onları da ucuz fiyatlı olmasına bağlayabiliriz.
Bu arada Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün yaptığı Ryzen 1200 incelemesinde bu monitörü kullanmışlar. İzlemenizi tavsiye ederim.

Çoktan izledim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…