E etorphine Kilopat Katılım 4 Ağustos 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2017 #11 Tr_Emir_07 dedi: Hayır, kutu içinden HDMI kablo değil de VGA kablo çıktı. Ekran kartını alınca içinden HDMI çıkar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun monitörden uzun süreli kullanım sonucu fikirlerin neler ? Alma ihtimalim olabilir...
Tr_Emir_07 dedi: Hayır, kutu içinden HDMI kablo değil de VGA kablo çıktı. Ekran kartını alınca içinden HDMI çıkar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun monitörden uzun süreli kullanım sonucu fikirlerin neler ? Alma ihtimalim olabilir...
Tr_Emir_07 Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 86 Yer Antalya/Serik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2018 #12 etorphine dedi: Memnun musun monitörden uzun süreli kullanım sonucu fikirlerin neler ? Alma ihtimalim olabilir... Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntısı da yok, eksikliğini hissettiğim tarafı da yok.
etorphine dedi: Memnun musun monitörden uzun süreli kullanım sonucu fikirlerin neler ? Alma ihtimalim olabilir... Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntısı da yok, eksikliğini hissettiğim tarafı da yok.
Sweetdreams1907 Megapat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 191 20 Şubat 2019 #13 kesinlikle alınır Acer yurtdışında en çok tercih edilen markalardan biri özellikle Predator serisi f/p olarak çok çok iyi yüksek tazeleme hızlarında acayip akıcı görüntüsü var renkleri canlı.
kesinlikle alınır Acer yurtdışında en çok tercih edilen markalardan biri özellikle Predator serisi f/p olarak çok çok iyi yüksek tazeleme hızlarında acayip akıcı görüntüsü var renkleri canlı.