B byProtocol Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Hangisi iyidir? Bu iki monitörden almışken en iyisi olsun karar veremedim açıkçası. Linkler: Asus VG248QZ Monitör Asus VG248QZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Acer KG241QSbiip (UM.UX1EE.S01) Monitör Acer KG241QSbiip Monitör UM.UX1EE.S01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Hangisi iyidir? Bu iki monitörden almışken en iyisi olsun karar veremedim açıkçası. Linkler: Asus VG248QZ Monitör Asus VG248QZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Acer KG241QSbiip (UM.UX1EE.S01) Monitör Acer KG241QSbiip Monitör UM.UX1EE.S01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Pollydrag Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 519 30 Aralık 2020 #2 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bunu öneririm. Şahsen ben TN panel almazdım.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bunu öneririm. Şahsen ben TN panel almazdım.