Acer KG271PBMidpx monitörün DP girişinde sorun var

Sueqraa

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Harry Potter'a tapıyorum.
Selamlar, Acer KG271PBMidpx zeroframe 27" monitörü kullanıyorum. Aslında memnunum, ancak çok sinirimi bozan bir durum var. Xbox Series S ve laptop kullanmaktayım. Cihazda 2 adet HDMI girişi olmadığı ve ne Vega 10 ne de Series S DP desteklemediği için iki cihazı HDMI'a ya da birini Display Port'a diğerini HDMI'ya bağlamak gibi bir seçeneğim olmuyor ne yazık ki. Ben de bir ucu DVI bir ucu HDMI kablo alıp kullanmaya başladım ancak monitöre DVI ucu bağlı olan kabloyu laptopa takınca ekranda yeşil yeşil nokta şeklinde pixel hataları meydana geliyor, önceki bilgisayarımda da olmuştu, DVI portu bozuk sanmıştım. Ancak aynı kabloyu konsoluma bağlayınca hiçbir sıkıntı olmuyor. Aslında dert etmez kullanırım ama konsolum bana 120Hz destek sunabilirken 60Hz kullanmak zorunda kalıyorum, laptop ise 144Hz performans veremiyor, 60Hz performansı verebiliyor ama 144Hz kablo ile kullanıyorum, dolayısıyla konsolumun 120Hz desteğinden feragat etmek zorunda kalıyorum. Nasıl çözebilirim? Laptopum Huawei Matebook D14 R7 3700u / Vega 10.
Bu tip bir şey işe yarar mı? HDMI ÇOKLAYICI

Son düzenleme:
HDMI ile laptopu bağlayıcınca sorun oluyor mu?

HDMI to DP ile laptopu DP ile bağla.
Laptopa direkt HDMI bağlayınca sorun olmuyor. DP to HDMI dönüştürücü satın aldım ancak işe yaramadı, internetten okuduğumda ise Vega 10'un DP desteklemediğine dair bir şeyler okudum ama doğruluğunu bilemiyorum, elime ulaşan kablo bozuk olabilir belki.

HDMI to DP olacak.
HDMI to DP olacak.
HDMI ile DP uyumsuz aktif dönüştürücü ile nasıl uyumluluk sorunu olabilirki.

HDMI to DP olacak.

DVI kablosunda yaptığım gibi bir ucu erkek Display, diğer ucu erkek HDMI olan bir kablo alsam sence sorun çözülür mü?
HDMI to DP olacak.

Yoksa konudaki linke eklediğim ürünü alsam işime yarar mı?

DVI kablosunda yaptığım gibi bir ucu erkek Display, diğer ucu erkek HDMI olan bir kablo alsam sence sorun çözülür mü?

İşe yarar ama 144 Hz olmaz ve imput lagı artırabilir FPS oyunlarda performansın düser.

HDMI to DP için uygun adaptör bulamadım bunu sosyalde sormanız gerecek.
Bir dakika dvi adaptörü monitöre takıp HDMI'yi dizüstüye takabiliyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…