Acer kurulum CD'si ile başka bilgisayara format atılır mı?

Dance4LifeTR

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle merhabalar, acer marka laptopum var ve bildiğiniz üzere denetim masasındaki acer'a özel programlar ile bir format cd'si oluşturabiliyoruz. Ben bu format cd'sini masaüstü bilgisayarımda kullanabilir miyim? Bir riski var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki orijinal olarak görünür mü aslında benim asıl sorunum windows 7 ultimate yükledim masaüstü bilgisayarıma ve çoğu oyunu açarken eksik dll hataları uygulama düzgün olarak başlatılamadı gibi hatalar alıyorum. Windows 7 ultimate'i laptop'a da yüklemiştim onda da aynı hataları almıştım kendi cd'sini yüklediğimde ise hiç hata yoktu. Ben şimdi bu cd'yi masaüstü bilgisayarımda kullansam bu hatalardan kurtulur muyum sizce?

Sana açıklamayı şu şekilde yapayım. Benim Casper bilgisayarımın yanında OEM destekli bir kurtarma CD si geldi. CD tamamen bilgisayar için biçilmiş hazırlanmış. Sen bu CD yi başka bir bilgisayara takıp kurulum yapabilirsin. Ama bazı bilgisayarlarda muhakkak bir hata verecektir sürücüler ile ilgili. Geçelim etkinleştirmeye. Bilgisayarına bu CD den veya senin hazırladığın gibi kurulum yaptıktan sonra hiç internete bağlamadan telefon ile etkinleştirebilirsin. Yalnız bilgisayarın etkinleşmiş olsa bile sen lisansı bölmüş ve kısıtlanmış hale getiriyorsun.

Oyunda verilen .dll benzeri hatalar için ise;
Bu senin düşündüğün gibi ha bu kurulum bilgisayar için uyumlu değil falana benzemez.
Bilgisayarında muhakkak Direct x ve visual basic redist. vb. bütün programları kurman gerekir.

Directx, microsoft visual netframework ne varsa kurdum zaten her şeyi denedim internette cok araştırdım hatta konu açıp baktım fakat çözülemiyor bu dll hataları.

Kurulmaz benzer Donanım olmalı.
Bizzat ben kurdum denedim. Donanımlar tamamen ayrıydı. Kurulmaz diye kestirip atamayız.

Directx, microsoft visual netframework ne varsa kurdum zaten her şeyi denedim internette cok araştırdım hatta konu açıp baktım fakat çözülemiyor bu dll hataları.
Dll sorunları çıkıyorsa ya siz bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır. Ya da harddiskinizde bozuk bölümler oluşmuştur hatayı o yüzden alıyorsunuzdur.

Bilgisayarı toplayalı 2 hafta falan oldu. Windows 7 64 bit ultimate kurdum bu hataları alıyorum.
Oyunlarda dll dosyalarını falan yükledim. Hatalarda yazan ama olmuyor farklı farklı hatalar cıkıyor, korsan Windows 7'lerde böyle sorunlar var galiba.

Örneğin şu anda bu hatayı alıyorum ve 2 gündür çözemedim.

Ekran Alıntısı.PNG

Acer cd'si ile format atmalı mıyım atmamalı mıyım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı