S Slayerr45 Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #11 tomhardy2022 dedi: Acer - Şikayetvar başarısı 5 213 şikayet. Servis RAM M.2 SSD takmayı garanti dışı saymıyor Lenovo gibi olsalar ah ah. Genişletmek için tıkla... Lenovo iyi mi yani.
tomhardy2022 dedi: Acer - Şikayetvar başarısı 5 213 şikayet. Servis RAM M.2 SSD takmayı garanti dışı saymıyor Lenovo gibi olsalar ah ah. Genişletmek için tıkla... Lenovo iyi mi yani.
tomhardy2022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1.516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: Garanti dışı kal. Genişletmek için tıkla... Slayerr45 dedi: Lenovo iyi mi yani. Genişletmek için tıkla... Lenovo servisi iyidir Ideapad Gaming 3'lerde şarj alma düşme sorunları var ama Legion serileri kusursuza yakın serilerdir.
Artoria Pendragon dedi: Garanti dışı kal. Genişletmek için tıkla... Slayerr45 dedi: Lenovo iyi mi yani. Genişletmek için tıkla... Lenovo servisi iyidir Ideapad Gaming 3'lerde şarj alma düşme sorunları var ama Legion serileri kusursuza yakın serilerdir.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 4 Mart 2023 #13 tomhardy2022 dedi: RAM M.2 SSD gibi konfigürüsyonu ek hafıza depolamayı arka kapağı açıp yükseltmeyi garanti kapsamından almıyorlar kendin yapabiliyorsun dedim hocam anladınızmı alaymı ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Lenovo gibi olsalar ah ah ne demek? Slayerr45 dedi: Lenovo iyi mi yani. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 serilerinde de garanti dışı sayılmıyor.
tomhardy2022 dedi: RAM M.2 SSD gibi konfigürüsyonu ek hafıza depolamayı arka kapağı açıp yükseltmeyi garanti kapsamından almıyorlar kendin yapabiliyorsun dedim hocam anladınızmı alaymı ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Lenovo gibi olsalar ah ah ne demek? Slayerr45 dedi: Lenovo iyi mi yani. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 serilerinde de garanti dışı sayılmıyor.
tomhardy2022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1.516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #14 yesososo dedi: Lenovo gibi olsalar ah ah ne demek? Acer Nitro 5 serilerinde de garanti dışı sayılmıyor. Genişletmek için tıkla... Garanti firmaları biraz daha Lenovo gibi müşterinin yanında olsa dedim hocam @yesososo
yesososo dedi: Lenovo gibi olsalar ah ah ne demek? Acer Nitro 5 serilerinde de garanti dışı sayılmıyor. Genişletmek için tıkla... Garanti firmaları biraz daha Lenovo gibi müşterinin yanında olsa dedim hocam @yesososo
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 4 Mart 2023 #15 tomhardy2022 dedi: Garanti firmaları biraz daha Lenovo gibi müşterinin yanında olsa dedim hocam @yesososo Genişletmek için tıkla... Acer da müşterinin yanında hocam.
tomhardy2022 dedi: Garanti firmaları biraz daha Lenovo gibi müşterinin yanında olsa dedim hocam @yesososo Genişletmek için tıkla... Acer da müşterinin yanında hocam.
tomhardy2022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1.516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #16 yesososo dedi: Acer da müşterinin yanında hocam. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam nerede Allah canini yerim ya rezalet.
yesososo dedi: Acer da müşterinin yanında hocam. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam nerede Allah canini yerim ya rezalet.