Acer laptop için termal macun önerisi

miracakin

Decapat
Daha fazla  
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-tm-220-2g-11w-m-k-yüksek-performans-cpu-termal-macun-gri-1221744.html elimde bundan var ama Rampage olduğu için kullanmalı mıyım bilmiyorum. Kullanan varsa yorum yapabilir mi? Bu fiyat bandında laptopa yetecek kadar macun varsa öneri alabilirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mal elinde var nasıl olsa. Sürmekten zarar gelir mi gelmez. Sür sıcaklıklara bak tatmin ediyorsa kullan. Etmiyorsa kaliteli bir macun alıp sür.

İşimi garantiye alayım diyorsan da yukarıdaki arkadaşın attığı MX-6 en iyi tercih olacaktır.

Bütçe artımında bu arkadaş herhalde alabliceğin en mantıklı macun olur.
Bütçeyi yükseltip bunu alın.

Sıvı metal her babayiğidin harcı değildir. Bir öneride bulunurken göz önünde bulundurun bunu da.

Ayrıca onu almaktansa aşağıda attığım daha mantıklı.

@AliEgemen çok biliyorsan öner reis beğenmedim atacağına.

Bütçeyi yükseltip bunu alın.

Stok olarak Liquid metal ile gelmiyorsa sonradan modlamayı arkadaşın bildiğini sanmıyorum. Elinde kalır bilgisayar taşıma esnasında.

Yani ikisini de alsa öyle kırıcı bir fark olmaz ancak hem fiyatı daha uygun hem de 1.7kat daha yüksek bir ısı iletkenliği sunuyor. Fark etse 2-3 derece eder.

Pullsar zaten Türkiye de alınabilecek en kaliteli termal markalarından biri olduğundan dolayı da conductonaut yerine önermemek için sebep yok.

Peki bir şey soracağım arkadaşlar ben laptopu alalı 6 ay oldu ve cok sık kullandım sıcaklıkların artması normal mi termal macun falan değişince çözüm olur mu kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı